Internationaler Training und Experten Verband e.V.

(International Training and Experts Association)                                                                                Worldwide

 
 

U ondersteuning nodig voor internationalisering?


De oprichting van toekomstgerichte omgeving is een topprioriteit voor ITEXA. Ons eerste doel van de vereniging is om de harmonisatie van de opleiding (opleiding) tot een internationale standaard te ontwikkelen en om uiteindelijk mondiale toepasbaarheid en acceptatie te realiseren.


Wij steunen de training / opleidingscentra en trainers in de wereldwijde harmonisatie van de basiskennis in hun opleiding gebieden van de technologie, sociale kwesties, gezondheidszorg en administratie. Dit zal gebeuren tot de internationale certificering van de trainingsfaciliteiten en coaches door ITEXA.


Een ander doel van de vereniging is met een uitstekende expertise in hun vakgebied als experts, landmeters, competente personen en trainers om de mensen in het gebied van technologie, sociale kwesties, gezondheidszorg en administratie wereld te helpen door uniforme hoge internationale normen in hun respectieve gebieden en certificeren.


Wie ITEXA gecertificeerd is, kan door zijn certificering een wereldwijde herkenning bewijzen!