Internationaler Training und Experten Verband e.V.

(International Training and Experts Association)                                                                                Worldwide

 
 

Nieuws / Nieuwsbrief (Newsletter)

Nieuwheden


 Kom op bezoek op de beurs A + A 2017 van 17 tot 20 oktober 2017 in Dusseldorf.

De beurs voor alles heeft betrekking op de veiligheid van het werk. Op onze stand Hall 10 J 48 ontvangt u informatie over de vereniging en deze keer met de focus "Internationale certificering van trainingscentra en trainers.

Tegelijkertijd kunt u informatie krijgen over online eLearning voor exploitanten van hijsplatforms, vloerbanden, telescopische heftrucks en veiligheid ophet werk boom 2.

2017/08/14


Verdere internationale certificaties zijn succesvol geslaagd.


De volgende bedrijven werden gecertificeerd in hun activiteiten:BIK Simulatie (product certificering)
Hier werden simulators in Püttlingen gecertificeerd voor de opleiding van exploitanten op het gebied van mobiele graafmachines, wielladers, vloertransporteurs, torenkranen.

Dit maakt het mogelijk om de kosten zo laag mogelijk te houden, vooral tijdens de initiële trainingstijd. Het is pas wanneer de praktische vaardigheden bij de simulator zijn

vervuld die de operator kan krijgen naar het oefenapparaat.


Jäckering Industrial Model Building
Jäckering heeft een internationaal productcertificaat ontvangen voor de productie van een opleidingsmodel. Hierdoor kunnen exploitanten voor luchtwerkplatforms de praktische kennis in theorie beter laten zien.
Hierbij werd vooral aandacht besteed aan didactische eisen met betrekking tot de opleiding.
Bedrijven die al met deze modellenreeks trainen zijn bijvoorbeeld, Bijvoorbeeld Maltech Switzerland, Liftmanager Germany, Schipper Akademie Germany en andere trainingen.


Next Industriële Training en Consulting
Hier is de internationale ontwikkeling van opleidingen in productmanagement gecertificeerd. Next Industrial biedt speciaal op maat gemaakte productenseminaries voor trainingen.


Schipper Academy
De Schipperacademie in Erkrath in de buurt van Duesseldorf werd gecertificeerd als een "Internationaal" opleidingscentrum op het gebied van trainingsopleidingen, trainingen en testopleidingen.

De onderwerpen zijn: hijsplatforms, vrachtwagens en kranen.


meyer lift
Meyerlift Hohenwestedt is de eerste internationale aanbieder van on-line jaarlijkse training om de langverwachte certificaten te verkrijgen.

Het toepassingsgebied is als volgt: hijsplatforms, hijstransporteurs, telescopische heftrucks en veiligheid ophet werk boom 2. Nu kan de meyerlift van de firma hun klanten naast de trainingen ook een jaarlijkse cursus aanbieden met internationale geldigheid.Internationale certificering van het trainingscentrum bestond.
Holger Kell Managing Director ITExA + Ralf Pütjer meyerlift


De meyerlift van het bedrijf in Hohenwestedt heeft zijn opleidingscentrum gecertificeerd volgens de internationale ITExA-norm. De opleidingsfaciliteit en de trainer werden gecontroleerd. De reden hiervoor was de internationale invoer van klanten en het gebrek aan aanvaarding van Duitse trainingscertificaten in de Europese Economische Ruimte tot nu toe. Hier kon ITExA van meyerlift in Hohenwestedt de deur openen voor de Europese opleidingsmarkt.

De volgende stap is de certificering van online jaarlijkse training.

2017/01/26Bezoek ITExA e.V. op het VDBUM Grand Seminar in Willingen.

Hier vindt u een specialistische tentoonstelling in het Sauerland-Stern Hotel.

De VDBUM Großseminar is van 14-17.02.2017.

Alle grote bedrijven in de bouwmachines sector ontmoeten en presenteren hun producten en diensten. U vindt ons op stand 25.